Praktisk information


Har du lyst til at deltage?

Du tilmelder dig via TILMELD og betaler startgebyret på 250 kr.

Du møder op ved Motionsklubben Amagers lokaler på Amager Strandvej 341, 2770 Kastrup i god tid før starten kl. 8;45 d. 31. december 2023 og får udleveret deltagerbevis med nummer (skal bæres under hele marchen) samt rutekort med lille turistguide.

Undervejs vil der også være skilte som hjælper dig den rigtige vej.

Du oplever en festlig fællesstart og har nu maximalt 3,5 time til at gennemføre marchen på 10 km + 56 m. Ruten er en ottetals-rute, hvor der i krydspunktet er et depot med særlige overraskelser til dig. Du besøger depotet 2 gange. Undervejs kommer du forbi en række seværdigheder, som du kan finde lidt historie omkring på bagsiden af rutekortet eller her på hjemmesiden.

Ved målgang får alle der gennemfører og bærer deltagerbevis en medalje og måske en præmie – der trækkes nemlig lod om en række sponsorgevinster på deltagernumrene.

Ruten må gerne vandres med vandrestave. Alle skal vise hensyn og passe på hinanden.

Ruten må gerne løbes 1 eller 2 gange svarende til en kvart- eller en halvmarathon. Eventuelle løbere sendes afsted først.

Start/mål ligger tæt på bus og Metro.

Der er P-pladser meget tæt på start/mål

Der er adgang til toiletter ved depot og ved start/mål

Efter d. 12. november koster det 300 kr. at tilmelde sig og tilmeldingsfristen online er d. 3. december. Tilmelding kan ske på dagen, men da er gebyret 350 kr.

Der er ingen badefaciliteter.

Omklædning kan finde sted i fællesrum, hvor bagage også kan henstilles. Rummet er under opsyn, men det er ikke muligt at holde egentlig vagt.

Deltagelse er på eget ansvar.